--> На війні загинув депутат міської ради українського міста. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На війні загинув депутат міської ради українського міста. ФОТО

0
На війні загинув депутат міської ради українського міста. ФОТО
У важких боях із російськими окупантами в Донецькій області, захищаючи свою батьківщину, загинув депутат Немирівської міської ради Олександр Рибалко 1977 року народження, пише Телеграф.

Життя українського воїна обірвалось 29 січня біля населеного пункту Водяне Донецької області. Трагічну звістку про загибель хороброго військового повідомили у пресслужбі Немирівської міськради.

Зазначається, що Олександр Вікторович був активістом та депутатом шостого скликання. Він завжди цікавився проблемами та інтересами мешканців свого рідного міста.

"Немирівська міська рада, міський голова Віктор Качур висловлюють щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Пам’ятаємо, шануємо кожного, хто поклав своє життя за Україну, за її свободу, щасливе та мирне майбутнє! Вічна пам’ять та слава Герою!", — йдеться у повідомленні.

Інформації про дату та місце проведення церемонії прощання наразі не повідомили.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні