--> На заході України зіткнулись легковик та вантажівка: є загиблий | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На заході України зіткнулись легковик та вантажівка: є загиблий

0
На заході України зіткнулись легковик та вантажівка: є загиблий
Сьогодні, 1 лютого, о 09:06 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в с. Козьва Стрийського району відбулось зіткнення двох автомобілів «Renault Logan» та вантажного автомобіля «Volvo 440».

Як повідомляє ГУ ДСНС у Львівській області, до місця події було направлено рятувальників 24-ої державної пожежно-рятувальної частини м.Сколе.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинув пасажир автомобіля «Renault Logan» чоловік, 1953 року народження, травмовано водія, 1954 року народження, та пасажира, 1973, року народження, яких із травмами різного ступеня важкості госпіталізовано в Стрийську центральну районну лікарню, водія вантажного автомобіля «Volvo 440» госпіталізовано в Сколівську центральну лікарню.

Пожежно-рятувальним відділенням проводились роботи по деблокуванню тіла загиблого та відключенню акумуляторної батареї в «Renault Logan».

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Рено Лоґан», 68-річний мешканець одного з сіл району, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з вантажівкою «Вольво», якою керував 33-річний житель Закарпатської області, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановлюють обставини події.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні