--> Січені рани на тілі: вихователька дитбудинку катувала 9-річну дитину. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Січені рани на тілі: вихователька дитбудинку катувала 9-річну дитину. ФОТО

0
Січені рани на тілі: вихователька дитбудинку катувала 9-річну дитину. ФОТО
На Фастівщині вихователька дитячого будинку катувала 9-річну дівчинку. На тілі дитини залишилися січені рани внаслідок знущань.

За попередньою інформацією, такі епізоди "виховання" у цьому дитячому будинку повторювалися неодноразово і стосовно інших дітей, повідомив голова поліції Київської області Андрій Нєбитов.

За його словами, всіх 19 вихованців цієї установи вже вилучено і перебувають для проведення обстеження та встановлення всіх обставин цієї жахливої події.

"Вихователькою", яка мучила дитину, виявилася 51-річна уродженка Києва. Її затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Надалі її долю вирішуватимуть у суді. За побої та знущання з дитини їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 6 років.

Зазначається, що поліція та прокуратура Київської області має і мала завжди принципову позицію щодо осіб, які виявляють жорстокість до дітей.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні