--> У квартирі вибухнув самогонний апарат. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У квартирі вибухнув самогонний апарат. ФОТО

0
У квартирі вибухнув самогонний апарат. ФОТО
У Києві в одній із квартир багатоповерхівки вибухнув самогонний апарат. Власника житла госпіталізували з опіками. Про це інформує Патрульна поліція Києва.

Як зазначають правоохоронці, 31 січня, близько 13-ї години, на лінію "102" надійшло повідомлення про те, що у будинку по вулиці Райдужній стався вибух. Очевидці повідомили, що в одній із квартир на дев'ятому поверсі повилітали вікна.

За вказаною адресою негайно виїхали патрульні, рятувальники та медики. Обстеживши місце події, виявили, що вибухнув самогонний апарат в одній із квартир. Унаслідок вибуху 56-річний чоловік отримав опіки і був госпіталізований до лікарні.

Наслідки вибуху самогонного апарата в одній із квартир Києва.

Подальші обставини події встановлюватимуть слідчі. Поліція нагадує, що за виготовлення, зберігання самогону чи апаратів для його вироблення передбачена адміністративна відповідальність.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні