--> У розвідці розповіли, що вирішив Лукашенко із вступом Білорусі у війну | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У розвідці розповіли, що вирішив Лукашенко із вступом Білорусі у війну

0
У розвідці розповіли, що вирішив Лукашенко із вступом Білорусі у війну
За даними ГУР Міноборони, з боку Білорусі станом на 31 січня не сформованого необхідного для наступу на Україну ударного угруповання.

Про це в інтерв’ю ТСН.ua розповів представник ГУР Міноборони України Андрій Юсов.

Він зазначив, що президент Росії Володимир Путін не припинить своїх спроб втягнути самопроголошеного президента білорусі Олександра Лукашенка у війну проти України.

"Путін, безумовно, не буде припиняти спроб втягнути Білорусь і Лукашенка у повномасштабну війну і наземну операцію проти України разом з російською окупаційною армією. Але разом з тим сьогодні немає ознак того, що ці спроби успішні. Ані ті, що стосуються політичного рішення, ані ті, що стосуються практичного втілення його в життя", – повідомив Юсов.

Він наголосив, що Лукашенко на сьогодні не ухвалив рішення про пряму участь у війні РФ проти України.

"Тобто необхідного ударного угруповання з боку Білорусі не сформовано. Україна, безумовно, відстежує всі ці події, як відстежують і наші партнери. І Сили оборони готові до різних сценаріїв. Сьогодні ми констатуємо, що як такого рішення білоруським очільником не ухвалено", – розповів представник розвідки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні