В Україні три дні протримається червоний рівень небезпеки

0
В Україні три дні протримається червоний рівень небезпеки
На півночі України через затоплення оголосили червоний рівень небезпеки. Про це повідомляє Укргідрометцентр, пише УНІАН.

"31 січня - 2 лютого на ділянці Верхнього Дніпра в межах України (Чернігівський район Чернігівської області) утримуватиметься значне затоплення заплави", - йдеться у попередженні.

Як зазначається, очікується порушення транспортного сполучення з окремими прирічковими селами вздовж Верхнього Дніпра та затоплення житлових будинків ряду сіл. Оголошено ІІІ рівень небезпеки - червоний.

Також у ці дні на ділянці Десни Новгород-Сіверський - Макошине (Новгород-Сіверський, Корюківський і Чернігівський райони Чернігівської області) відбуватиметься подальше відновлення і посилення льодових явищ.

"Можливі різкі коливання рівнів води до 0,1 - 0,2 метра за добу, утримання і збільшення затоплення заплави та порушення транспортного сполучення з населеними пунктами вздовж Десни", - йдеться у попередженні.

А на річці Снов утримуватиметься перевищення небезпечної відмітки переливу води через автодорогу місцевого значення у Корюківському районі Чернігівської області. Через це оголошено ІІ рівень небезпеки - помаранчевий.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні