--> У рф почали погрожувати Польщі через допомогу Україні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У рф почали погрожувати Польщі через допомогу Україні

0
У рф почали погрожувати Польщі через допомогу Україні
Голова МЗС країни-терористки РФ Сергій Лавров звинуватив Польщу та країни Балтії у, мовляв, розв'язуванні "жорсткої русофобської кампанії" у 2022 році й пригрозив розірвати дипвідносини.

Про це Лавров заявив на пресконференції 30 січня, цитують його російські пропагандистські ЗМІ, пише ТСН.

Лавров заявив, що минулого року, коли РФ повномасштабно напала на незалежну Україну, а країни Балтії й Польща почали суттєво допомагати Києву і підтримувати українців, відбулася "катастрофічна деградація відносин із Польщею та країнами Балтії". За його словами, взаємодія з усіх напрямків припинена або зведена до нуля.

Російський міністр твердить, що це, мовляв, пов'язано з "жорсткою русофобською кампанією", яку, за його словами, нібито розгорнули, зокрема, і в Польщі.

Лавров також допустив імовірність розриву дипломатичних відносин з Польщею та країнами Балтії, де, на його думку, переважають "антиросійські настрої". Він переконує, що Москва не ініціюватиме цього, але у разі розриву дипломатичних стосунків, за твердженням Лаврова, вся відповідальність ляже на владу цих країн.

"Ці країни намагаються бути опорою будь-яких "антиросійських починань" Заходу", - заявив Лавров, маючи на увазі безпреценденту допомогу Заходу Україні.

Крім того, Лавров заявив, що Москва має намір відстоювати свої національні інтереси і пригрозив "довгостроковими наслідками", у разі "будь-яких дій противників".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні