--> Жінка найняла кілера для вбивства «невдячного» коханця | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Жінка найняла кілера для вбивства «невдячного» коханця

0
Жінка найняла кілера для вбивства «невдячного» коханця
Чоловік не хотів продовжувати інтимні зустрічі, що ще більше "розпалювало" британку.

Британка Хелен Хьюлетт заплатила 20 тисяч фунтів стерлінгів за те, щоб кілер убив її одруженого коханця Пола Белтона, пише таблоїд Daily Mail.

Повідомляється, що жінка та чоловік працювали на одній із фабрик заморожених продуктів, і там під час розвантаження напівфабрикатів між ними спалахнув роман. Парочка зустрілася кілька разів після роботи, але потім Пол вирішив припинити стосунки, оскільки був одружений. Для цього британець навіть змінив місце роботи.

Однак жінка не бажала розставання, оскільки за її словами, "буквально збожеволіла" від Полі. Вона стежила за особистим життям чоловіка та надсилала йому свої фото у досить пікантному вигляді. Але той передзвонив леді і попросив її не витрачати зусилля даремно, тому що він знімки навіть не дивиться, знищуючи просто в електронній пошті та месенджерах.

Це ще більше розпалювало Хелен, і вона почала скаржитися подругам, що Пол спеціально знущається з неї, здійснюючи "сексуальне насильство".

Дійшло до того, що жінка через один із сайтів вирішила найняти кілера, щоб він убив її невдячного екскоханця. Хелен погодилася заплатити 20 тисяч фунтів стерлінгів, але вимагала, щоб смерть була
представлена як "нещасний випадок".

У свою чергу, кілер виявився "слабаком" і з почуття "чоловічої солідарності" розповів усе Полу, а той звернувся до поліції. Після цього жінку затримали, і зараз у суді тривають слухання у справі про замах на вбивство. При цьому на засіданнях Хелен намагається переконати присяжних, що вона зовсім "не хотіла завдати шкоди чоловікові". Втім, яке рішення ухвалить суд, поки що не зовсім зрозуміло.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні