Як мити антипригарні сковорідки, щоб не зіпсувати їх

0
Як мити антипригарні сковорідки, щоб не зіпсувати їх
Якщо вам не хочеться проводити експерименти з дорогими помічницями кухні, то рекомендуємо дізнатися, як очистити сковороду з антипригарним покриттям простим і бережливим способом.

Як дбайливо відмити сковорідку з антипригарним покриттям

Треба взяти звчиайне господарське мило з позначкою 72%, що вказує на кількість жирних кислот у продукті. Натерти мило на великій тертці.

Покласти мильну стружку в сковорідку з антипригарним покриттям, додати 150 мл води, довести до кипіння. Постійно помішуючи, дочекатися, поки мило повністю розчиниться, а маса трохи загусне. Вимкнути вогонь та дати охолонути рідині.

Взяти м’яку щітку та протерти сковороду піною з обох боків, залишити на 15-20 хвилин. Потім промити посуд під проточною водою. Результат вас порадує. Жирний наліт видаляється навіть біля основи ручки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні