Рф націлила на Україну 20 ракет: у ЗСУ попередили про можливі точкові удари

0
Рф націлила на Україну 20 ракет: у ЗСУ попередили про можливі точкові удари
Російські окупанти продовжують тримати тиск на населення України, не виключаються точкові ракетні удари по території України, пише УНІАН.

Як повідомила керівник Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі інформаційного телемарафону, ворог почав тероризувати невеликими повітряними атаками та передумовами до них, що є психологічним виснаженням і тиском на населення.

"Вже зараз 11 кораблів в Чорному морі, але кількість ракетоносіїв залишилась сталою – їх все ж таки три і ракет типу "Калібр" напоготові 20. Це говорить про те, що вони продовжують тримати тиск на населення і абсолютно не виключаються точкові ракетні удари", - сказала вона.

Гуменюк також зазначила, що через погоду скоріш за все застосувати дрони ворогу не вдасться. "Але розслаблятися не слід, оскільки буває, що вночі вщухає поривчастість вітру і саме вночі вони наразі використовують "Шахеди", - додала вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні