--> У Луцьку посеред зими розцвіли дерева. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку посеред зими розцвіли дерева. ВІДЕО

0
У Луцьку посеред зими розцвіли дерева. ВІДЕО
На Волинь прийшла спрявжня весна. Не тільки через аномально теплу погоду, але й через дерева, які почали квітнути у січні.

На дереві біля одного із житлових комплексів Луцька з'явилися не просто бруньки, а цвіт, - про це йдеться у сюжеті телеканалу Конкурент, пише ВСН.

Начальниця відділу екології Луцької мерії Оксана Лисак каже, що такий феномен можна все частіше побачити у місті. Останні кілька років зими в Україні були аномально теплими, відповідно дерева сприймають це як початок весни. Проте радіти такій красі взимку не варто.

«Це призводить до виснаження рослин, перш за все. Не виключено, що деякі дерева переплутають сезон і перестануть цвісти. Явище не є хорошим, а негативним», - наголосила Оксана Лисак.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні