--> На заході України жінку засудили за фейкове замінування пошти | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На заході України жінку засудили за фейкове замінування пошти

0
На заході України жінку засудили за фейкове замінування пошти
У Рівному жінці оголосили вирок за фейкове повідомлення про замінування відділення пошти. 25-річна рівнянка визнала свою провину й отримала рік умовно.

Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції області.

Ідеться про випадок, який стався у Рівному 16 жовтня 2022 року. У поліції отримали повідомлення про замінування відділення пошти на вулиці В'ячеслава Чорновола. Приміщення обстежили спецслужби, однак вибухівки не виявили.

Також встановили, що телефонувала 25-річна рівнянка. Вона свій вчинок пояснила помстою чоловіку, з яким посварилася. Той саме пішов до відділення пошти отримувати посилку.

За неправдиве повідомлення про підготовку вибуху жінці загрожувало від двох до шести років тюрми. Рівнянка свою провину визнала.

"За результатами розгляду угоди про визнання винуватості, укладеної між прокурором і обвинуваченою, відповідно до вироку суду, її звільнено від відбування основного покарання у виді позбавлення волі на два роки із випробуванням та встановленим іспитовим строком на один рік", — інформує пресслужба поліції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні