Який сувенір буде чудовим подарунком другові?*

1
3
Який сувенір буде чудовим подарунком другові?*
Сьогодні керівництво різних компаній масово використовує сувенірну продукцію для ненав’язливої реклами. Зазвичай її дарують клієнтам, партнерам та співробітникам. Особливістю даних товарів є розміщення на них логотипу фірми. Так, людина бачачи постійно перед очима сувенір (ручку, блокнот тощо) із позначенням компанії, буде постійно несвідомо про неї думати. Розробленням сувенірних товарів зазвичай займаються маркетологи.

Види сувенірної продукції



Зазвичай сувенірна продукція спрямована на те, щоб збільшити впізнаванність торговельної компанії. Тому логотип розміщують на предметах побуту, практичних речах, посуду, одягу. Це дозволяє охопити велику аудиторію потенційних покупців. Тим більше люди завжди раді отримати в подарунок якусь дрібничку. Таким чином досягається лояльність покупців до компанії. Вирізняють такі різновиди сувенірів:


  • рюкзаки, сумки, бананки;

  • чашки, термостакани, пляшки;

  • блокноти, олівці та ручки;

  • промо-одяг, екосумки;

  • запальнички, значки, повітряні кульки;

  • бейджі, брелоки та ін.



Одні з них призначені лише для масового розподілу на офіційних заходах (конференціях, виставках, тренінгах) – канцелярія, екосумки, повітряні кульки. Це дозволяє за незначний бюджет прорекламувати торговельну фірму. Дорогі сувенірні вироби залучають у випадку необхідності продовження співпраці з партнерами, клієнтами. Тут в хід йде індивідуальний підхід із виготовленням особливої сувенірної продукції. Наприклад, спеціального одягу, посуду. Канцелярію, значки, календарі, бейджі дарують співробітникам компанії. Це сприяє зміцненню загального колективного духу.

Поради щодо вибору подарунка



Вибрати подарунок другові нелегко. Особливо це стосується сувенірної продукції. Перш за все, варто орієнтуватись на смаки вашого друга, його уподобання. Також важливо, щоб ваш подарунок йому запам’ятався і був значущим для нього. Якщо у друга практичний склад розуму, то йому, скоріш за все, сподобається корисний сувенір, що ще довго буде виконувати свої функції.

Під цю класифікацію підходять такі товари, як різна канцелярія, посуд, сумки, повербанки, флешки. Не варто забувати про повітряні кульки, які створюють атмосферу свята. Для кращого враження ці сувеніри можна цікаво декорувати й вигадливо спакувати. Також на сувенірах можна зробити гравіювання (вітання, крилаті вислови, важливі для товариша фрази).

Можна піти й іншим чином. Любителям техніки сподобаються різноманітні гаджети. Якщо друг часто працює в нічну зміну, йому можна подарувати запальничку, чи ліхтарик. Тим, хто обожнює ефектні подарунки можна замовити одяг із їхнім зображенням, обмежений у кількості сувенір. Захисникам екології краще дарувати екосувеніри. Тож обрати сувенір легко, якщо ви знаєте уподобання друга.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Найкращий сувенір це фалоімітатор!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні