Коли на Волині випаде сніг

1
Коли на Волині випаде сніг
Вже незабаром майже на всій території нашої держави очікується сніг. За прогнозом синоптиків, цього разу здебільшого він буде помірним. Однак, чи чекати сталого сніговогу покриву та заметілі, розповідаємо далі, пише 24 канал.

Коли в Україні буде сніг
Опади завітають до частини областей вже на цих вихідних. Втім, незабаром поширяться майже на всю територію України.

Так, уже у вівторок, 31 січня, синоптики прогнозують сніг усюди, окрім, Сходу та Криму. Зауважимо, що у більшості регіонів очікуються помірні опади.

Окрім того, вночі 2 – 4 градусів морозу. Натомість вдень – невеликі плюси. Пориви вітру сягатимуть 7 – 12 метрів на секунду.

Прогноз погоди на 31 січня
Прогноз погоди на 31 січня / Скриншот з Укргідрометцентру

Чи чекати заметілі
Синоптик Укргідрометцентру Наталія Птуха зазначила, що погода в Україні вже набуває зимовий характер. Тож вночі нас очікує стабільний мінус.

"Вже є надія, що трошечки буде сніжок. Знову ж таки, поки що невеликий. Дещо більший може бути, звичайно ж, у Карпатському регіоні, залежно від висоти, але якогось також сталого снігового покриву, сильних снігових заметів до кінця січня ми не очікуємо", - зазначила Птуха.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні