--> Учасниця «Холостяка» ледь не розбилася на літаку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Учасниця «Холостяка» ледь не розбилася на літаку

0
Учасниця «Холостяка» ледь не розбилася на літаку
Учасниця 12 сезону шоу "Холостяк" Саша Мудра поділилася сумною історією - одного разу вона летіла з Канкуна до Мюнхена в літаку, який ледь не розбився, пише УНІАН.

Вона розповіла, що літак почав різко знижувати швидкість, а в салоні був сильний запах гару. У цей момент люди почали панікувати, а стюардесси намагалися всіх заспокоїти.

"Якесь дивне відчуття було, ніби щось може статися, але ти впевнений, що все буде добре. Це відчуття - надія, яка завжди з'являється, щоб підбадьорити", - написала Саша на своїй сторінці в Instagram.

Мудра заспокоїла шанувальників і сказала, що тоді літак розвернули назад, вона змогла долетіти знову до Канкуна.

"Я сиділа і думала: "А дійсно в падаючому літаку немає атеїстів". Впевнена, що до кожного з нас в той момент прийшла надія, до кожного своя. Ми з вами всі різні, але так схожі між собою саме тим, що ми люди - справжні і живі", - додала Саша.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні