Стало відомо коли в Україні подешевшають яйця

0
Стало відомо коли в Україні подешевшають яйця
Космічні ціни на "золоті" яйця в Україні найближчим часом дещо знизяться – на це вплине низка факторів.

Про це розповіла аналітик Українського клубу аграрного бізнесу (УКАБ) Світлана Литвин, інформує "Обозреватель".

За її словами, це станеться в найближчі два місяці – ціни впадуть на 10-15%, що пов'язано насамперед із поступовим збільшенням поголів'я курей. Ба більше – після Великодня вартість знизиться ще на 35-40%, не лише через зниження попиту після свята, а й через потепління.

"Оскільки поголів'я курей-несучок поступово відновлюється, в найближчі два місяці ціна на яйця може знизитися, проте не так суттєво, як хотілося б: на 10-15%. Суттєвіше зниження ціни спостерігатиметься після Великодня", - зазначила експерт.

Варто зазначити, що на сьогоднішній день десяток яєць "Квочка" коштує в середньому 74,2 грн., що на 5 коп. перевищує ціну грудня 74,15 грн. А продукція "Ясенсвіт" подорожчала майже на 50 коп. - З 73,7 до 74,15 грн.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні