--> В ISW назвали найбільш реальний напрямок нового наступу росіян | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В ISW назвали найбільш реальний напрямок нового наступу росіян

0
В ISW назвали найбільш реальний напрямок нового наступу росіян
Російська армія готується провести вирішальну контратаку в Луганській області, аби перешкодити просуванню українських військ до Кремінної та відкинути їх.

Для цього вони намагаються роззосередити українські підрозділи, змушуючи їх реагувати на свої атаки на інших напрямках. Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW), пише ТСН.

Аналітики ISW зауважили російські атаки у Запорізькій області і вважають, що їх метою є не стільки просування, скільки саме відволікання українських підрозділів.

"Українські офіційні особи відзначають, що ці атаки здійснюються невеликими десантними групами чисельністю від 10 до 15 осіб і мають на меті розосередити українську оборону. Масштаби і характер цих атак свідчать про те, що вони скоріше є диверсіями, які мають на меті відволікти і притиснути українські сили до окремих ділянок фронту, аніж цілеспрямованими зусиллями, спрямованими на відновлення наступальних операцій з метою закріпитися", – сказано у звіті ISW.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні