23-річний водій розбився на смерть, з’їхавши у річку. ФОТО

0
23-річний водій розбився на смерть, з’їхавши у річку. ФОТО
Внаслідок перекидання у гірську річку на Прикарпатті загинув 23-річний водій Skoda Superb. Аварія сталася у Верховині. Відомо, що за кермом авто був місцевий мешканець. Чоловік не впорався з керуванням, з’їхав у річку. Від удару він загинув на місці ДТП. Наразі поліція встановлює усі обставини інциденту.

Як повідомляє прес-служба поліції Івано-Франківської області, аварія сталася уночі у вівторок, 24 січня. Виклик про ДТП у Верховині правоохоронці отримали близько 00:00. На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група.

«23-річний водій автомобіля Skoda Superb, мешканець Верховини, не впорався з керуванням. У результаті допустив з’їзд з берега в русло ріки Чорний Черемош. Автомобіль перекинувся на дах. Водій від отриманих травм помер на місці», – йдеться у повідомленні.

Поліція відкрила кримінальну справу за ч. 2 ст. 286 ККУ (порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини смертельної ДТП.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні