Перша леді України зворушливо привітала Володимира Зеленського із його 45-річчям. ФОТО

0
Перша леді України зворушливо привітала Володимира Зеленського із його 45-річчям. ФОТО
Перша леді України Олена Зеленська зворушливо привітала свого чоловіка – президента Володимира Зеленського, який сьогодні, 25 січня, святкує свій 45-й день народження, пише Телеграф.

Привітання було опубліковано на офіційній сторінці дружини глави держави у Facebook.

"Мене часто запитують, як ти змінився за цей рік. І я завжди відповідаю: Не змінився. Він той самий. Той самий хлопець, якого я зустріла, коли нам було по сімнадцять", — написала Зеленська.

Дружина іменинника написала, що зараз її чоловік усміхається не так часто, як раніше і побажала йому якнайбільше причин для посмішки.

"Насправді дещо змінилося: ти набагато менше усміхаєшся нині... Я бажаю тобі більше причин для посмішки. І ти знаєш, що для цього потрібно. Ми всі знаємо", — йдеться у привітанні.

Також Зеленська побажала чоловікові міцного здоров’я.

"Упертості в тебе вистачить. Головне — щоб вистачило здоров’я. Будь здоровий, будь ласка! Я хочу завжди посміхатися разом з тобою. Подаруй мені цю можливість!" — такими словами завершила привітання дружина Володимира Зеленського.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні