У кремлі почали погрожувати українцям «тисячами ракет»

1
У кремлі почали погрожувати українцям «тисячами ракет»
"Запасний президент" Росії Дмитро Медведєв вкотре погрожує Україні ракетами. Він заявляє, що Росія виготовляє "тисячі видів такого озброєння", пише ТСН.

Медведєв відреагував на інформацію про те, що в Росії закінчується ракетне озброєння та заявив, що країна-терористка "виготовляє тисячі одиниць засобів ураження".

"Роблять заяви, що у нас то одного, то іншого, то ракет залишилося на два з половиною рази, ще щось таке скажуть. Хочу їх розчарувати. У нас цілком достатньо всього. І цього року відбувається постачання найбільш затребуваних видів озброєнь, військової техніки та засобів ураження. Йдеться про тисячі одиниць, і природно, що такий темп, який був наприкінці року забезпечений, його необхідно зберегти і в цей період", - заявив Медведєв.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Откуда в жопе алмазы?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні