Стало відомо, для чого рф насправді анексувала Крим у 2014 році

0
Стало відомо, для чого рф насправді анексувала Крим у 2014 році
Від 2014 року Крим готували як плацдарм для нападу на Україну. Після анексії українського півострову окупаційна влада почала будувати військову інфраструктуру та проводити призовні компанії.

Про це повідомили у Кримській правозахисній групі, передає Media Center Ukraine, пише ТСН.

"Крим з 2014 року почав активно готуватися для того, щоб стати плацдармом для нападу на Україну. Всі ці інфраструктурні проєкти, як заявляла окупаційна влада, були спрямовані на те, щоб поліпшити життя кримчан, насправді були спрямовані на те, щоб просто покращити логістику збройних сил рф. Я маю на увазі побудову Кримського моста та траси Таврида, яка тягнулася від Кримського моста до найбільшої військової бази, до міста Севастополя", - сказано у правозахисній групі.

Там додали, що за весь цей час Росія провела 16 призовних кампаній, під час яких призвала до ЗС РФ 40 тис. мешканців Криму.

"Все це супроводжувалося активною мілітаризацією суспільного життя: населення Криму активно готували до війни проти власної держави. За цей час рф провела 16 призовних кампаній, в рамках яких вони пропустили через сито своїх збройних сил до 40 тисяч мешканців Криму", — повідомив заступник голови правління Кримської правозахисної групи Володимир Чекригін.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні