Єфросиніна розповіла про проблеми у стосунках з чоловіком

1
Єфросиніна розповіла про проблеми у стосунках з чоловіком
Українська ведуча та блогерка Маша Єфросиніна зробила відверту заяву про стосунки із чоловіком, бізнесменом Тимуром Хромаєвим, пише ТСН.

Знаменитість зізналась, що повномасштабна війна в Україні вплинула на їхніх шлюб. За словами ведучої, за 20 років стосунків вони з чоловіком багато що пройшли разом та вибудовували ідеальні взаємини. Утім, війна це все перекроїла, адже їхні життя кардинально змінилися: Маша живе на дві країни, а Тимур – зайнятий військовими справами.

"У мене все нормально з Тимуром, але війна позначилася на наших стосунках сильно. Я намагаюся у Києві проводити тепер якомога більше часу, бо знаю, що все залежить від мене. Люди, які прожили 20 років разом, ми звикли до абсолютно іншого життя вдвох. Ми його (шлюб - прим. ред) вибудували по усіх помилках, по усіх образах, двоє дітей з різницею в 10 років, все ми вибудовували по краплині. І ця клята повномасштабна війна все перекроїла", - зізналась знаменитість у своєму шоу "Екзамен з Машею Єфросиніною".

Ведуча розповіла, що родинні рішення лягли на її плечі. Утім, Маші це не подобається. Тому нині вони з Тимуром намагаються вирішити це питання.

"Мій чоловік прийняв свої рішення, він повністю живе зараз захистом країни, своїми військовими справами. Я розумію, що єдине, що я можу сказати, що рішення приймаю я, але мені це не подобається. Ми теж проходимо через випробування, дуже складне, і я дуже сподіваюся, що ми його пройдемо", - зізналась Маша.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а при чому тут Волинь до їх бля..тва
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні