Готуються до «рішучих дій»: українцям розповіли, коли може бути новий наступ рф

0
Готуються до «рішучих дій»: українцям розповіли, коли може бути новий наступ рф
Новий наступ армії Росії-терористки можливий навесні або на початку літа 2023 року, поки ж спроба наступальної операції окупантів у Запорізькій області є провальною.

Про це йдеться у новому зведенні Інституту вивчення війни (ISW) від 23 січня, пише ТСН.

За оцінками української розвідки, російські війська готуються до наступу навесні або на початку літа 2023 року, що частково підтверджує оцінку ISW щодо готовності військ РФ вдатися до "рішучих дій" у найближчі місяці.

В ISW нагадали заяву представника ГУР Міноборони України Вадима Скібіцького про те, що весна і початок літа 2023 року стануть вирішальними у війні, і те, що розвідка фіксує ознаки перегрупування російських військ в межах підготовки до "великого наступу" у Донецькій та Луганській областях.

Військові експерти інституту, як і українська розвідка вважають малоймовірним, що окупанти планують повторити новий наступ на північ України з боку Білорусі.

"Оцінки Скібіцького значною мірою підтверджують поточні прогнози ISW про наміри РФ у першій половині 2023 року і наголошують на постійній потребі в підтримці західних партнерів, щоб гарантувати, що Україна не втратить ініціативу у відповідь на російські наступальні плани", – зазначають аналітики.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні