Путіну поставили персональну ППО

0
Путіну поставили персональну ППО
Ракетні установки помітили не лише Москві, а й неподалік столиці - у селах, де є резиденції російського президента.

Комплекси ППО Панцир-С1, які помітили у Москві та неподалік столиці РФ, націлені захищати від теоретичного українського удару особисто Володимира Путіна та його близьких. Про це повідомляє Корреспондент.

Останнім часом ППО помічали на будинках у центрі Москви і на невеликій відстані від підмосковного Рубльовського шосе, де мешкає російська еліта. Висновок про те, що комплекси ППО повинні захищати Путіна та його близьких, було зроблено після того, як установка з'явилася поряд із валдайською резиденцією російського президента. Інших об'єктів охорони, крім резиденції, там просто немає.

Так, минулого тижня мешканець Валдаю в Новгородській області поділився знімком із комплексом ППО, який, за його словами, був розміщений у поселенні кілька тижнів тому. На фото, мабуть, зображено комплекс Панцир-С1. Такі ж були помічені у центрі Москви та у Підмосков'ї.

У статті зазначають, що система ППО з'явилася в Ящерово невдовзі після атаки дронів на російські військові аеродроми у глибині країни.

Жителі Ящерова та сусідніх сіл розповіли, що комплекс ППО на Валдаї перебуває на бойовому чергуванні - бодай троє військових постійно перебувають поруч, антена РЛС обертається.

Додамо, що Ящерово - одне з двох найближчих сіл до резиденції Путіна (трохи більше шести кілометрів по прямій). Валдайська резиденція, хоч і називається офіційною, майже не виконує представницьких функцій. Вона більше відома як місце особистого дозвілля диктатора, його близьких та друзів. Саме туди на закриті вечірки приїжджали зірки естради. Там же Путін за зачиненими дверима нерідко зустрічається з VIP-гостями.

Саме в Ящерово оселилися на постійній основі наближені до Путіна люди, як офіцери Федеральної служби охорони.

При цьому жодної критичної інфраструктури, стратегічних об'єктів, великих підприємств чи великих скупчень військової техніки та особового складу у цьому районі немає.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні