У ЗСУ назвали напрямок, на який росіяни підтягують нові сили

0
У ЗСУ назвали напрямок, на який росіяни підтягують нові сили
Російські окупанти зазнають значних втрат на фронті, а тому їм доводиться підтягувати нові сили.

Про це заявила керівниця пресцентру ОК "Південь" Наталія Гуменюк, пише Еспресо.

За її словами, окупанти не тільки намагаються готуватися до наступу, але вони ще й бояться просування ЗСУ, тому намагаються тримати оборону.

Гуменюк додала, що росіяни намагаються ущільнити оборону на деяких ділянках лівобережжя Дніпра. Також військові не виключають підтягування сил ворога на Запорізький напрямок, де зараз окупанти намагаються "промацувати" на міцність українську оборону.

"Противник намагається робити вилазки розвідувальними та штурмовими групами. Ця тактика ворога передбачувана, ЗСУ дають потужну відсіч. Зараз лінія фронту досить рухлива. Вона постійно має географічні зміни, але це не критичні зміни, а порядок введення бойових дій, коли дії переходять за межу контрбатарейного протистояння", - підсумувала Гуменюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні