Рф зменшила кількість ракет націлених на українські міста

0
Рф зменшила кількість ракет націлених на українські міста
У Чорному морі російські війська тримають 11 кораблів, серед яких 3 носії крилатих ракет "Калібр". Російські кораблі споряджені 24 крилатими ракетами "Калібр".

Також серед них є великі десантні кораблі, повідомляє ТСН.

В Азовському морі контроль надводної ситуації забезпечує 1 ворожий корабель.

"Штормова погода триває і це сприятиме підвищенню мінної загрози у прибережних водах і територіях. Не наражайте себе на небезпеку! Утримайтесь від відвідування узбережжя і купань у заборонених місцях", - додав спікер ОК "Південь".

Своєю чергою, керівниця пресцентру ОК "Південь" Наталія Гуменюк попередила, що ці 24 ракети окупаційні війська можуть використати в будь-який момент. За її словами, ворог може вдарити ними не лише по стратегічних обʼєктах, а й по житлових будинках.

"Корабельне угруповання все одно тримає. Два-три десантних кораблі, як натяк на те, що від десантної операції з моря ворог не відмовився. І наразі ми фіксуємо присутність трьох надводних ракетоносіїв, де загальний ракетний залп "Калібрами" може складати до 24 ракет", – повідомила вона в ефірі телемарафону.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні