Свиня вбила чоловіка, який хотів її зарізати

0
Свиня вбила чоловіка, який хотів її зарізати
У п'ятницю 20 січня у Гонконгу під час спроби зарізати свиню загинув м'ясник. Про це повідомила поліція міста, пише 24 канал.

За словами поліції, колега знайшов чоловіка непритомний з тесаком у руці та раною на лівій нозі. Його доправили до лікарні, згодом констатували смерть.

За словами поліції, 61-річний м'ясник збирався вбити свиню. Він вистрелив в неї з електрошокера, проте коли тварина прийшла до тями, то збила його з ніг.

Коли чоловік впав на землю, він отримав рану від 40-сантиметрового тесака для м'яса, який тримав у руці. Колега знайшов чоловіка непритомний з тесаком у руці та раною на лівій нозі. Його доправили до лікарні, а там вже констатували смерть.

У поліції повідомили, що остаточну причину смерті ще не встановлено. Департамент праці міста заявив, що розпочав розслідування.

"Міністерство праці засмучений смертю цієї людини й висловлює глибоке співчуття його сім'ї. Ми завершимо розслідування якнайшвидше, щоб встановити причину аварії, встановити відповідальних осіб та рекомендувати заходи щодо покращення. Вживемо заходів відповідно до закону, якщо будуть порушення законодавства про охорону праці", – йдетьсяв заяві.

Департамент гігієни харчових продуктів та навколишнього середовища міста, яке керує скотобійнями, теж висловив співчуття родині чоловіка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні