Арестович висловився про можливе повернення до ОП

1
Арестович висловився про можливе повернення до ОП
Олексій Арестович не бажає знову працювати на аналогічній посаді у когось із політиків, навіть у Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Про це він сказав виданню «Телеграф».

«Не хочу більше бути радником чи зрадником. Я хочу бути Олексієм Арестовичем. Найбільш зручне для мене звання», — сказав політик.

Однак, він не відкидає можливості повернення до Офісу глави держави.

«Дивлячись, що запропонують, — зізнається Олексій Арестович. — Але радником я більше не піду. Я хочу бути ефективнішим».

Арестович з іронією ставиться до інформації про те, що його готують як кандидата, який створить партію для умовно помірно налаштованих людей або тих, хто не визначився.

«Мене ця інформація веселить, дуже багато розрахунків, на кого саме я збираюсь працювати та що саме робити. Головна мета зараз — виграти війну і з найменшими жертвами серед нашого народу і найбільшими втратами для росії. Ні на чому іншому зараз я не зосереджений. Всі політичні проєкти, навіть якщо я собі їх якось уявляю, це тільки після війни й усі розмови про них тільки після війни. Навіть мої жарти, що я піду в президенти, то це майже приватне спілкування з Гордоном, напівжартівливо, замріяно, і це не серйозна політична заява. Мене здивувало, як її сприйняли. Щодо політичної сили, то я не виключаю такого для себе, але в післявоєнний період», — додав Арестович.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
гамно не тоне
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні