Три знаки Зодіаку, які розбагатіють наступного тижня 23-29 січня

0
Три знаки Зодіаку, які розбагатіють наступного тижня 23-29 січня
Астрологи перерахували три знаки Зодіаку, чиїм представникам варто чекати несподіваного приходу грошей. Джерела надходжень можуть бути різними. Щасливчиками фахівці називають Овнів, Терези і Стрільців, пише Уніан.

Овен
Їм можуть виплатити зарплату з підвищенням або схвалити отримання якоїсь допомоги. Наприклад, гранту на навчання або на відкриття своєї справи. Також Овнам можуть допомогти родичі здалеку - вирішать із запізненням привітати їх з новорічними святами.

Зірки не радять відразу продумувати як витратити ці кошти - краще грамотно ними розпорядитися і в щось інвестувати.

Терези
Терези - ще один знак, представників якого в кінці січня порадують кругленькою сумою. Ось тільки на відміну від Овнів вони - справжні марнотрати, тому поспішать на щось цю суму використовувати.

Зірки кажуть, що Терези мають одну слабкість - вони схильні до імпульсивних покупок. Саме тому витратити будь-який дохід без особливих зусиль можуть на непотрібну штучку, яка потім буде припадати пилом в коморі.

Стрілець
Стрільцям посміхнеться удача в питанні пошуку нової високооплачуваної роботи. Ті Стрільці, які зараз не шукають роботу, можуть отримати прихід грошей з несподіваного боку: допомога від родичів, спадок, вигідний продаж старої непотрібної речі. Вони навіть можуть просто на вулиці знайти гроші.

Астрологи кажуть, що зараз Стрільцям важливо переглянути своє ставлення до фінансів і намагатися не витрачати гроші на потенційно даремні речі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні