На заході України затримали прихильників путіна та «русского міра»

0
На заході України затримали прихильників путіна та «русского міра»
СБУ повідомила про підозру двом любителям «руского міра», які здійснювали антиукраїнську агітацію та підтримували терористичну політику Кремля. Поплічниками ворога виявилися мешканці Львова та Запоріжжя.

Про це повідомили в Управлінні СБУ у Львівській області.

Окрім підтримки «путінського режиму» в соцмережах, один з зловмисників пропагував й серед свого оточення про «добрі справи» рашистів.

Зокрема, за допомогою месенджерів запорожець агітував своїх знайомих - вимушених переселенців, які знайшли прихисток у Львові. Він закликав людей не вірити українській владі та повертатись в Запоріжжя для підтримання російського «визволення».

Слідчі СБУ повідомили зловмисникам про підозри у вчиненні злочинів за ст. 436 (пропаганда війни) та ст.436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії російської федерації проти України, глорифікація її учасників) КК України. Справу скерували до суду.






Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні