Як швидко висушити одяг взимку

0
Як швидко висушити одяг взимку
Сушити білизну взимку досить важко. Особливо під час відключень світла і опалення. Коли на вулиці холодно, то температура у кімнаті також понижується і може підвищуватися вологість, яка заважає одягу сохнути. На щастя, є кілька способів забезпечити швидке висихання речей навіть у таких умовах.

Висушіть одяг рушником

Для цього просто трюку вам знадобиться махровий рушник. Розкладіть на ньому невелику кількість речей, потім згорніть усе разом "рулетиком" і відтисніть. Рушник забере на себе зайву воду з вологої речі. Потім можна повторити таку ж саму операцію для інших речей.

Метод обігрівача

Для швидкого сушіння білизни можна скористатися радіатором. Річ потрібно повісити поруч з обігрівальним пристроєм на вішалці або на стілець, але ні в якому разі не можна класти одяг на нього, щоб уникнути небезпечної ситуації.

Скористайтеся вентилятором

Його можна використовувати не тільки влітку. Повісьте випрані речі та направте на них вентилятор, циркуляція повітря прискорить висихання. Також вологі речі можна підсушити за допомогою фену, не підносячи прилад занадто близько до виробу.

Додаткові поради з сушіння речей

Якщо ви сушите одяг на сушарці, не розвішуйте його товстими шарами – так вам доведеться не тільки довго чекати, поки він висохне, а й терпіти потім неприємний затхлий запах від речей. Одяг потрібно розвішувати по одному, а якщо є місце – то на відстані один від одного. Розташуйте великі речі по краях сушарки, а малі – посередині.

Також видалити зайву воду, допоможе гарне віджимання, але варто звернути увагу на символи на етикетці речей, оскільки деякі матеріали не витримують високих обертів віджимання. Особливо це стосується одягу з делікатних тканин.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні