В росії з вікна 14-го поверху викинули блогерку, яка підтримала армію рф. ФОТО

0
В росії з вікна 14-го поверху викинули блогерку, яка підтримала армію рф. ФОТО
Днями у центрі Ростова-на-Дону розбилася на смерть, випавши з 14-го поверху, одіозна блогерка Ангеліна, що надавала інформаційну підтримку російській армії та її злочинам в Україні під час проведення так званої "спецоперації", передає Діалог.UA.

Ангеліна славилася скандальним характером давно, була завсідником багатьох чатів та інтернет-спільнот, постійно конфліктувала з усіма підряд на різні побутові теми та записувала матюки у повідомленнях-кругляшках. Після 24 лютого 2022 року, коли російські війська відкрито вторглися на територію України, блогерка різко стала "патріоткою", почала ображати тепер уже українців, хоча до початку "спецоперації" обмежувалася звичайними "кухонними" суперечками, причому переважно зі співгромадянами.

"Після початку СВО Геля зайняла патріотичну позицію та переключила всю свою "вогневу міць" на боротьбу з українцями, обмінюючись з ними "компліментами" у властивій їй ексцентричній манері", - пише Василь Трунов.

Подробиці події не уточнюються. Але "друг" блогерки більше схиляється до версії насильницької смерті. Однак, що теж примітно, про "український слід" поки що не згадує, але підкреслює, що у дівчини була вельми "специфічна" манера спілкування та вона добре вміла наживати ворогів.

"Найпростіше списати це на суїцид, алкоголь, речовини. Але чи могли Гелі, так скажімо, "допомогти" випасти з вікна? Чи могла вона нажити якихось ворогів у реалі? Думаю, запросто!... Чи міг їй хтось помститися за щось? Теж цілком імовірно, особливо з огляду на ту манеру спілкування, яку ми нерідко спостерігали у чатах", - пише Трунов.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні