Названо напрямок, на який рф перекидає нових мобілізованих

0
Названо напрямок, на який рф перекидає нових мобілізованих
Українські військові метр за метром звільняють територію Луганщини, при цьому росіяни постійно підтягують туди великі резерви, повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай в ефірі інформаційного телемарафону.

"З обох напрямків - як з Донецького в районі Білогорівки, так і Харківського, там, де Сватово-Кремінна - там точаться важкі бої. В Білогорівці стабільно вдбивають всі наступи російсько-окупаційних військ, а з боку Сватово-Кремінного напрямку все ж таки крок за кроком, метр за метром наші військові звільняють територію. Дуже важко, бо туди підтягують величезні резерви росіяни, але все ж таки вдається потроху просуватися вперед", - сказав Гайдай.

Він зазначив, що на Сватово-Кремінному напрямку зосереджено дуже багато різних ворожих підрозділів.

"Там є і вагнерівці, їх величезна купа, є свіжомобілізовані - до речі, навіть останні з полонених були з Москви. Потім спецпідрозділи, там є і підрозділи такі як ГРУ, є СОБРи, є БАРСи, є "Ахмат", але вони не воюють взагалі – вони вже виконують функцію заградзагонів, ну і мародерять трохи. І є кадрові військові", - сказав очільник ОВА.

Гайдай також розповів, що російські загарбники напередодні "святкували Водохреща", в результаті чого є загиблі. "До речі, вони так насвяткувались Водохреща, що до 30 кадрових військових загинуло або зараз лежать в лікарні з важким отруєнням", - зазначив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні