Вночі у Києві пролунав вибух: що сталося. ФОТО

0
Вночі у Києві пролунав вибух: що сталося. ФОТО
Мешканці Києва в ніч проти 20 січня чули вибух у районі метро Лук’янівська, після чого там спалахнула велика пожежа. Тривожні повідомлення про це почали з’являтися у соціальних мережах, пише Телеграф.

Як пояснили у Головному управлінні Державної служби надзвичайних ситуацій України у Facebook, приблизно о 3:40 на вулиці Іллєнко, 1 у Шевченківському районі столиці в одному з торгових кіосків із продажу кави сталася пожежа. Потім вогонь перекинувся на кіоск із шаурмою.

Вже майже через 40 хвилин пожежу було ліквідовано. Внаслідок пригоди повністю згоріли два кіоски. Ще один був частково пошкоджений. Завдяки оперативним та злагодженим діям рятувальників вдалося запобігти швидкому поширенню вогню на цілу низку торгових кіосків.

У пресслужбі зазначили, що жертв та постраждалих у цій нічній пригоді немає. Причину пожежі встановлюють.

Водночас в одному з київських Telegram-каналів пишуть, що пожежа сталася внаслідок вибуху газового балона в одному з кіосків. Тому мешканці Києва почули посеред ночі гучний звук.

Фотографії з місця події також були опубліковані у соціальних мережах.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні