Путін готується до міжнародного трибуналу

0
Путін готується до міжнародного трибуналу
Путін на чергові роковини блокади Ленінграда виступив перед народом. З його промови можна було зрозуміти, що він уже готується до Гааги.

Про це розповів політолог Микола Давидюк. Також ISW проаналізував останні промови Путіна, пише 24 канал.

Давидюк зазначив, що заяви Путіна й Лаврова – це "брєд сивих кобил". Тільки Лавров – це "зовнішньо кобила", а Путін – "внутрішньо". Промова Путіна полягала в тому, що Росія сама напала, тому тепер у блокаді, й тепер росіяни євреї, а Західний світ – фашисти.

"Просто коли ти це все вкладаєш у розумну здорову голову, воно не складається. Немає логіки, як це розкласти. Погоджуюсь про "орвелізм", але Орвел писав розумні речі, а те, що говорить Путін – це "кретінізм" найвищої проби", – зауважив політолог.

Він додав, що Путін – просто ідіот. Вони вважають, що вони євреї, бо Шнурова з гурту "Ленінград" кудись там не пустили чи Собчак не пустили в бар у Тбілісі. Але євреїв спалювали, як росіяни Маріуполь. А їх просто не пускають у кафе.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні