На Волинь привезуть тіла трьох загиблих військових

0
На Волинь привезуть тіла трьох загиблих військових
У четвер, 19 січня, на Волині прощатимуться із трьома захисниками - Юрієм Маслєнніковим, Сергієм Вакалюком та Іваном Хомуком.

Про це повідомили у громадах, пише ВСН.

Як повідомили у Локачинській громаді, прощання з військовослужбовцем Юрієм Маслєнніковим відбудеться в с.Привітне. Початок о 12.00 годині в будинку, де він проживав з сім'єю.

«Закликаємо прийти та віддати останню шану захиснику. Вічна пам'ять!» - звернулися у громаді.

Цього ж дня Рожищенська громада проведе в останню земну дорогу 39-річного Сергія Васильовича Вакалюка.

Траурний кортеж з тілом загиблого рухатиметься такими вилицями Рожища: Мазепи - Привокзальна - 1 Травня - Гагаріна - Тичини (біля батьківської хати - вул. Тичини, 6 - кількахвилинна зупинка ) - Польова - Гранична - Заньковецької - Незалежності.

Біля пам'ятного знака Борцям за волю та незалежність України о 13.00 годині відбудеться громадська панахида. Чин відспівування Героя проходитиме у храмі Архістратига Михаїла м. Рожище.

«Просимо жителів громади гідно зустріти полеглого захисника України, віддати останню шану Героєві, який загинув за кожного з нас», - звернулися у громаді.

Як повідомили у Ратнівській громаді, тіло загиблого Героя Івана Хомука уже прибуло додому. Прощатимуться із Героєм 19 січня. О 12 годині заупокійну літію звершать у рідному дому захисника, опісля чого тіло Героя повезуть до храму Різдва Пресвятої Богородиці с. Здомишель, де о 13:00 відбудеться чин поховання. Після служби кортеж їхатиме на кладовище села Шменьки, де поховають Захисника.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні