На війні загинули двоє військових з Волині. ФОТО

0
На війні загинули двоє військових з Волині. ФОТО
Війна забрала життя ще одного волинського Захисника - Максима Білецького з Нововолинська, повідомив міський голова Борис Карпус.

«Висловлюю щирі співчуття сім’ї та побратимам загиблого. Вічна йому пам’ять і вічна слава», - написав він у дописі.

Інформація щодо прибуття та прощання з Героєм буде згодом.



Також під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Білогорівка, Луганської області загинув ще один захисник з Волині. 13 своє життя за Україну віддав 38-річний Ростислав Анатолійович Слєсар, житель села Хворостів Ковельського району, повідомили у Вишнівській громаді.

«Ростислав був світлою людиною, завжди готовий прийти на допомогу, не цурався ніякої роботи. Біль втрати не передати жодними словами, їх просто не існує. Ніхто не розрадить замучену горем матір. Ніхто не заспокоїть молоду вдову. Ніхто не замінить дочці тата. Нестерпно боляче втрачати наших воїнів», - йдеться у дописі.

Інформація щодо прибуття та прощання з Героєм буде згодом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні