ЗСУ закликали українців не розслаблятися

0
ЗСУ закликали українців не розслаблятися
Останнім часом росіяни знову перестали застосовувати іранські безпілотники Shahed. Ймовірно, Росія готує місця базування та військових для нової атаки "шахідами".

Про це заявила керівниця пресцентру Сил оборони ОК "Південь" Наталія Гуменюк, пише ТСН.

"Певним чином, можливо, і погода впливає на те, що не використовуються БПЛА Shahed, тому що штормова погода і дуже сильний поривчастий вітер, як правило, шкодить використанню цього виду зброї, оскільки впливає на польоти", – пояснила вона.

Проте ймовірно, що росіяни не застосували дрони під час останньої атаки через іншу причину: РФ має підготувати місця їхнього базування і персонал, який буде ними користуватися.

"В будь-якому разі, загроза залишається: цілком ймовірно, що така пауза виправдана тим, що вони готуються до наступного удару", – попередила Гуменюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні