У Раді розповіли, яким був Зеленський у перший день повномасштабного вторгнення

1
У Раді розповіли, яким був Зеленський у перший день повномасштабного вторгнення
У перший день повномасштабного вторгнення росії на територію України президент Володимир Зеленський не виглядав розгубленим і на його обличчі не було жодної краплі страху. Навпаки, читалася деяка впертість, зосередженість та рішучість, пише Українська Правда.

Про це врозповів член комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки та колишній голова фракції "Голос" Сергій Рахманін.

24 лютого після введення воєнного стану в Україні глави парламентських фракцій прийшли на зустріч із президентом на Банкову. Також на зустрічі був присутній секретар Ради національної безпеки та оборони Данілов. Зеленський на той момент уже був на зв’язку з одним з іноземних лідерів. На онлайн-зв’язку були представники силових відомств.

"Ми були в ситуативній кімнаті, де силовики інформували Данілова, який головував, якщо можна так висловитися, на цьому засіданні про поточний стан справ: втрати, обстріли, досить швидке просування ворожих сил, особливо на деяких напрямках, насамперед на півдні. Хто був більш розгублений, хто менш розгублений Насправді тут навіть докоряти людям, які були в розгубленому стані, немає сенсу, кожен намагався прийняти для себе нову реальність, відповідно до неї побудувати свої плани й набути тієї міри користі, яку він може принести спільному. Що мені особисто імпонувало, коли з’явився Зеленський – він не виглядав розгубленим", — зазначив Рахманін.

За словами голови фракції, того дня Володимир Зеленський також однозначно не виглядав бадьорим, а навпаки, був пригніченим.

"У мене таке навіть враження було, відчувалося, що його майже фізично придавила та відповідальність, що впала на його плечі. Я думаю, що повну відповідальність свою як президента він відчув лише під час війни. Я зараз не говоритиму про якусь його повної еволюції – цей час покаже. Але думаю – наголошую, що це суб’єктивна точка зору, – він не до кінця відчував усю відповідальність, покладену на президента в цій державі. Війна надала йому можливість цю відповідальність відчути”, – вважає Рахманін.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та ви шо? Наполеон боневтік!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні