Шини Orium: чому варто звернути на них увагу?*

0
5
Шини Orium: чому варто звернути на них увагу?*
Сербський бренд Orium належить відомому французькому преміальному виробнику Michelin. Проте позиціонуються шини Оріум як недорога та якісна європейська альтернатива азійським аналогам. Cаме тому ця продукція залишається цілком доступною і популярною серед водіїв з обмеженим бюджетом. Які ще є плюси, мінуси та особливості покришок Orium розкажуть фахівці інтернет-магазину «Асканія Шина».

Оріум – шини за не всі гроші світу



Попри невисоку ціну продукція бренду не поступається за якістю багатьом більш дорогим конкурентам. І на це є декілька вагомих причин.

По-перше, для розробки своїх шин сербські інженери мають доступ до передових технологій і сучасних випробувальних полігонів французького концерну.

По-друге, всі технологічні та виробничі процеси уважно контролюються згідно високих стандартів Michelin.

По-третє, для більшої цінової конкурентоспроможності бренд майже не витрачає коштів на маркетингові заходи, які відповідно не додаються до ціни продажу коліс.

До того ж, не слід забувати, що завод, де випускають шини Orium, виробник розташував у Сербії. Це в свою чергу, суттєво зменшує вартість доставки, а також час постачання коліс від моменту їх замовлення до надходження у продаж в Україні.

Основні переваги бренду очевидні:

  • достойна якість покришок гарантується Michelin;

  • невисока ціна завдяки розташуванню у Сербії та налагодженій логістиці;

  • широка лінійка типорозмірів зимових, літніх та всесезонних шин;

  • шини Оріум, відгуки про які зазвичай схвальні, посіли найвищі сходинки у топ продажів покришок в Україні у 2022 році за категоріями зимові, всесезонні та літні шини.



Серед недоліків продукції компанії характерних рис не помічено, однак деякі зимові та всесезонні моделі можуть дещо шуміти на сухому асфальті.

Для яких автомобілів гума Orium буде оптимальним вибором?



Завдяки широкій типорозмірній сітці сербські покришки можна встановити на більшість популярних зараз у світі авто, включаючи вантажні. Звичайно, в порівнянні з відомими моделями, шини Оріум дещо їм поступаються за характеристиками, але в цілому за свої гроші є дуже гарним варіантом. Саме тому їх обирають власники бюджетного, середнього та преміального класів авто. Вони цілком задовольняють потреби водіїв у нових шинах, коли в них є фінансові обмеження у придбанні значно дорожчих моделей провідних шинних виробників.

Популярні легкові моделі Orium





  1. Orium High Performance. Покришки для літа з широким розмірним рядом. Протектор має збільшену висоту та особливу конструкцію плечових блоків.

  2. Orium Ultra High Performance. Покришки для преміальних моделей легкових авто з великим діаметром коліс. Мають асиметричний дизайн малюнка протектора, що поліпшує маневрування на високих швидкостях. Завдяки продуманим системам канавок протекторної зони чудово протистоять акваплануванню.

  3. Orium Winter XL. Легкова зимова покришка з глибоким спрямованим протектором. Має гарне самоочищення від бруду та снігу, впевнено веде себе як на асфальті, так і в снігових заметах. Забезпечує комфортний хід авто.



Популярні позашляхові моделі Оріум




  1. Orium SUV 701. Ненаправлений симетричний малюнок протектора забезпечує надійне зчеплення з дорогою, а також передбачуване керування і комфорт при пересуванні.

  2. Orium SUV Winter. Модифікація зимових легкових покришок. Відрізняються підсиленими боковинами та збільшеною висотою протектора. Одна з найпопулярніших зимових покришок для позашляховиків та великих кросоверів у бюджетному сегменті.

  3. Orium All Season SUV. Всесезонні покришки для потужних кросоверів та позашляховиків. Відмінно працюють як на снігу, так і мокрому асфальті. Завдяки розгалуженій системі водовідведення забезпечують надійний контакт з поверхнею за будь-якої погоди.



Всі перераховані та інші моделі шин сербського бренду Orium можна купити в інтернет-магазині «Асканія Шина» за посиланням ascania-shina.com/ua/shiny/orium.

Магазин є ексклюзивним постачальником шин Оrium в Україні, тому пропонує на них мінімальні ціни, швидку безкоштовну доставку за умов повної передплати та систему додаткових знижок. Звертайтесь!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні