Стало відомо, на які країни може напасти рф після поразки в Україні

1
Стало відомо, на які країни може напасти рф після поразки в Україні
Росія розраховувала на швидке захоплення Києва, але все пішло не за планом. Хоч в Україні Путіну ніяких перемог не світить, він може отримати їх деінде, пише 24 канал.

Про це розповів політтехнолог Борис Тизенгаузен. Він переконаний, що Росія становить загрозу для всіх країн, які раніше перебували у складі Радянського Союзу.

Кінцевою точкою ослаблення Росії політтехнолог вважає вихід української армії на кордони 1991 року та усунення Владіміра Путіна від влади з максимально знекровленою армією. Однак він буде намагатися пояснити своєму електорату, що Росія перемогла, навіть якщо втекла з усієї території України.

За словами Тизенгаузена, доки Росія володіє ядерним потенціалом, вона залишається загрозою не лише для України, а й для усіх її сусідів – Вірменії, Грузії тощо.

«Росія, обламавши зуби об Україну, повернеться до простішої мети, яку вона зможе завоювати, яку Путін зможе у своєму дзьобі принести росіянам як перемогу», – додав експерт.

В такому випадку Путін може заявити, мовляв, ми там НАТО перемогли і повернулися, аби наших "рєбят" не вбивали, припускає мовець. Завоювавши іншу країну з меншою територію, населенням та армією вони можуть показати свою "міць".

«На кому Путін захоче відігратися — це просто рулетка. Тому я вважаю, що всі країни повинні визначитися, зокрема і партнери Росії по Організації договору про колективну безпеку. Це рішення може бути економічно болючим, але не можна сидіти за одним столом із вбивцею», - наголосив Тизенгаузен.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тому мордор має бути знищений!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні