В Україні 10 копійок можна продати за 500 доларів. ФОТО

0
В Україні 10 копійок можна продати за 500 доларів. ФОТО
В Україні на онлайн-аукціоні продають рідкісну монету номіналом у 10 копійок за 500 доларів.

Про це свідчить оголошення на сайті Violity в розділі нумізматика, пише Апостроф.

На аукціоні продаються рідкіскі 10 копійок, виготовлені Нацбанком із латуні в особливому різновиді 3.11ДАм, який характеризується товстим і округлим середнім зубом тризуба, широким прорізом шостого зерна у другому колосі, а також шістьома ягодами в гронах №3 та №6. До того ж ця монета має гурт з дрібною насічкою.

За словами автора оголошення, монету він вилучив із обігу та помив, тому стан її відповідний і загалом хороший без дефектів, однак на фото видно, що є декілька подряпин на ній. Вага цих 10 копійок становить 1,69 г.

Цей лот продається за фіксованою ціною: 500 доларів або 18 тисяч гривень. Оплатити його можна готівкою або через Приватбанк під час особистої зустрічі в Кривому Розі Дніпропетровської області чи отриманні монети на Новій пошті.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні