Путін осоромився на всю росію. ВІДЕО

0
Путін осоромився на всю росію. ВІДЕО
Російський диктатор владимир путін вкотре насмішив мережу. Увагу багатьох користувачів привернула не лише абсурдна, але вже традиційна для глави кремля фраза "все за планом", а й те, як пропагандистам доводиться підлаштовуватися під диктатора, пише Телеграф.

У коментарі росЗМІ путін, відповідаючи на запитання журналіста, про те, як він оцінює динаміку так званої "спецоперації", заявив, що динаміка "позитивна" і все розвивається "в рамках плану Міноборони та Генштабу". Щоправда, не уточнив, чийого оборонного відомства і штабу, адже, коли кількість втрат армії росії вже давно перевищила 100 тисяч, напевно, навіть найбільш пропаленим z-патріотам все дивніше уявляти, що все це входило до планів їхньої армії. Також господар кремля висловив сподівання, що його загарбники вдадуться порадувати його своїми результатами.

Однак багатьох користувачів насмішили не вже звичайні марення путіна про його "перемоги", бо саме журналістам довелося брати в нього інтерв’ю. На опублікованому пропагандистами відео можна помітити досить дивну деталь – інтерв’юера поставили настільки далеко від "царя", що в якийсь момент йому довелося навіть нагинатися і тягтись до нього.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні