У розвідці розповіли, до чого готується путін

0
У розвідці розповіли, до чого готується путін
Керівництво росії розуміє, що план швидкого захоплення України нездійсненний. Тому готується до тривалої війни.

Нині диктатор Володимир путін розглядає варіант війни на виснаження. Про це в ефірі національного телемарафону розповів представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов, передає Gazeta.ua.

"Ця концепція так званої спецоперації, а насправді брутального вторгнення на територію України, полягала ось у чому: путін планував, що це мало бути швидко. І всі сили засоби противника та й загалом план так званої СВО ‒ це був план швидкої війни, захоплення України. Цього не вийшло", ‒ наголосив Юсов.

За його словами, в останні місяці спостерігається підготовка рф до переходу на воєнні рейки. А російське суспільство змушують змиритися з думкою, що "ця війна надовго".

"Вони мобілізують всі резерви й засоби. В них захмарні військові бюджети. Також ми скоро побачимо інші заходи економічного характеру воєнної економіки на території рф. Безумовно, це те, до чого готується Путін. В України ж завдання протилежне ‒ саме 2023-й має стати роком нашої перемоги й докорінної зміни ситуації. Тому що ані Україні, ані всьому цивілізованому світу ця тривала війна не потрібна", ‒ додав Юсов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні