Чоловік вбив та розчленував пилкою тіло свого знайомого

0
Чоловік вбив та розчленував пилкою тіло свого знайомого
Зустрічі старих друзів або просто ледве знайомих людей можуть закінчуватися не тільки радісними емоціями, а й мати непередбачуваний фінал.

Розгляд однієї з таких справ нещодавно завершив Печерський районний суд Києва, повідомили у столичному главку Нацполіції.

Правоохоронці нагадали, що задовго до війни, 18 листопада 2021 року, на бульварі Дружби Народів у сміттєвому баку виявили частини людського тіла.

Тоді ж оперативникам вдалося затримати і підозрюваного – ним виявився уродженець Донецької області. У результаті було з’ясовано, що під час спільного застілля вдома у 42-річного киянина донеччанин наніс смертельний удар господареві квартири, від якого той помер на місці. Щоб приховати сліди злочину, зловмисник пилкою розпиляв тіло на частини, склав у пакети та викинув у сміттєвий бак біля сусіднього будинку.

Вивчивши всі обставини справи, Печерський районний суд визнав обвинуваченого винним у умисному вбивстві та виніс йому покарання – 10 років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні