--> Росія готується до нових серйозних дій у війні: коли це може статися | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росія готується до нових серйозних дій у війні: коли це може статися

0
Росія готується до нових серйозних дій у війні: коли це може статися
Росія може готуватися до нових серйозних дій у війні проти України.

Про це сказав польський генерал Богуслав Пацек, директор Інституту безпеки та міжнародного розвитку Ягеллонського університету, колишній ректор Національного університету оборони, пише ТСН.

"На мій погляд, Росія багато робить для того, щоб підтвердити, що готується до серйозної великої кампанії. Слід чекати на серйозні дії, можливо, за кілька тижнів", - сказав він.

Говорячи, про потенційний новий наступ РФ з урахуванням торішніх помилок, генерал звернув увагу на мобілізацію близько 20 тисяч росіян.

"Раптом вони зникли з поля зору. Швидше за все, вони навчені, підготовлені до наступної діяльності. Тим часом Путін збільшив чисельність армії до понад 1 млн 150 тис. осіб. Це великий чисельний прогрес", - наголосив він.

Генерал також сказав, що, за його даними, російські заводи зброї працюють на повну потужність.

"Тепер є три зміни, а не одна. На багатьох заводах терміново проводиться капітальний ремонт обладнання, знешкодженого під час війни. Крім того, за його словами, це підготовчий етап до більшої кампанії, тобто переслідування України шляхом знищення її критично важливої інфраструктури та передислокації військ у Білорусі", - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні