Стало відомо, на який напрямок перекидають військових рф з Білорусі

0
Стало відомо, на який напрямок перекидають військових рф з Білорусі
Минулими вихідними, 7-8 січня, з Білорусі до РФ поїхав ешелон з мобілізованими росіянами, які навчалися на білоруських полігонах, повідомляє Беларускі Гаюн.

«Повідомляється, що 7 січня о 18:30 з залізничної станції Лісова (Барановичський рн, Брестська обл) було відправлено ешелон з технікою та особовим складом ЗС РФ. В ешелоні знаходилося: 25 вагонів-платформ з технікою, 3 вантажні вагони та 9 пасажирських вагонів (≈ 450 осіб). За нашими даними, у складі було 27 вантажівок (Урал, КамАЗ та ГАЗ-66) та 1 бензозаправник КамАЗ, на частині машин було нанесено зимовий камуфляж.

Ешелон через Калінковичі та Гомель вирушив до РФ, а точніше на залізничну станцію Підгірне (Воронезька обл, РФ), куди прибув 10 січня. Окремо варто наголосити, що ця станція знаходиться менш ніж у 100 км. від Луганської області.

Таким чином, це повністю підтверджує інформацію, яку ми публікували у хроніці військової активності за 7-8 січня», - повідомляє тг-канал.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні