Знак Зодіаку, на який у 2023 році чекають неприємності

0
Знак Зодіаку, на який у 2023 році чекають неприємності
Згідно з китайським гороскопом, Щур - ворог Кролика. Як відомо, останній - господар 2023-го. Тому цей рік стане для Щурів важким періодом життя, пише УНІАН.

Гороскоп людей, що народилися у рік Щура (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008 рр.), обіцяє їм злети та падіння. Цей знак зіткнеться з низкою неприємних ситуацій:

"Люди, народжені в рік Щура, в 2023-му зіткнуться з багатьма труднощами та неприємностями, і їхній гороскоп буде складатися зі злетів та падінь".

Астрологи закликали цей знак бути обережним і не проявляти надмірну імпульсивність протягом цього року. Інакше наслідки можуть бути плачевними.

За словами астрологів, Щури кмітливі та винахідливі, але їм не вистачає хоробрості. Маючи багату уяву, вони можуть добре використовувати різні можливості, але у 2023-му році на їхньому шляху будуть зустрічатися перешкоди.

Щур - характеристика знака за китайським гороскопом
Люди, народжені в рік Щура, вважаються багатими та перспективними. Чоловіки дуже цікаві, тому схильні випробовувати свої сили в чому завгодно, вони вміло справляються з поставленими завданнями.

Жінки, народжені у рік Щура, красиві, розумні та милі. У них швидкий розум і спритні руки, вони здатні всього навчитися. Вони завжди уважні до своїх рідних і друзів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні