Що означають нові військові навчання у Білорусі

0
Що означають нові військові навчання у Білорусі
Військовий експерт Олег Жданов повідомив, що військові навчання у Білорусі, які розпочнуться 16 січня, мають льотно-тактичний характер, пише ТСН.

"Це означає, що в основному буде працювати тактична авіація. Це - винищувачі, винищувачі-бомбардувальники, може, фронтові бомбардувальники. Другий момент, для російської авіації наше небо закрите. Як тільки вони перетнуть повітряний простір України, в той же момент вони будуть збиті", - вважає експерт.

Щодо ймовірності вторгнення окупаційних військ з боку Білорусі сухопутним коридом, Жданов вважає, що такий розвиток подій дуже низький.

"Немає сухопутного угруповання, навіть того, яке було раніше. До України 24 лютого заходило 45 тис. російських військових (з боку Білорусі - ред.). Такого угруповання зараз немає. 10 тис. нічого не зробить, а ще 10 тис. - розкидані по всій Білорусі. Навчання починаються 16 січня, у понеділок. За 6 днів Росія не зможе зібрати 45 тис. військових (це 4-5 дивізій) та перекинути техніку і озброєння. На сьогодні це нереально. Вторгнення сухопутним коридором - дуже низка імовірність. Звичайно, я не виключаю", - зауважив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні