Кому із жінок за знаком Зодіаку зраджують найбільше

0
Кому із жінок за знаком Зодіаку зраджують найбільше
Астрологи дали гороскоп на 10 січня для всіх знаків Зодіаку та назвали трьох представниць гороскопу, яким часто зраджують обранці, пише Апостроф.

Риби
Чутливі та мрійливі жінки-Риби схильні сублімувати сексуальну енергію у улюблені заняття та творчість. На спілкування з коханим чоловіком "вогню" не залишається і згодом він починає дивитись набік. Представниці знаку не дають партнеру ані тепла, ані інтиму в достатній кількості.

Діва
Діва - досить пристрасна жінка, але її вроджена обов'язковість призводить до того, що частіше замість інтиму вона віддасть перевагу часу з дітьми, або батьками. У результаті її обранець залишається віч-на-віч зі своїми сексуальними потребами, що штовхає його на зради. Діві потрібно враховувати цей момент і знаходити час також на кохану людину.

Рак
Ці жінки постійно сумніваються і в собі, і в оточуючих, а також страждають на нерішучість. Ці якості дуже заважають, особливо коли стосунки тільки зароджуються. Недовірлива представниця знака буквально мучить партнера і нерідко він вважає за краще відступити і завести менш складні стосунки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні